неделя, 19 август 2012 г.

Невероятни зимни градини

Зимните градини наподобяват стъклена къща, която може да бъде самостоятелна постройка или прикрепена към основната жилищна сграда. Обикновено изработени от алуминий или PVC, основното им предназначение е да приютява стайните растенията през студения сезон и да осигурява прохладно място през лятото. Първоначално изработвани от дърво, съвременните градини се изработват от PVC, поради ниската цена и отлични свойства.

PVC зимните градини имат дълъг живот благодарение на отличните свойства н този материал. Тези постройки имат опростена форма и конструкция и подхождат идеално към всяка налична сграда, поради изчистените си линии и форми. Старите дървени оранжерии са трудни и скъпи за поддръжка, не осигуряват почти никакъв комфорт, докато PVC слънчевите стаи осигуряват добра топло и шумоизолация, комфорт и са чудно място за отмора.

Зимната градина от PVC се почиства лесно - само с помощта на малко препарат и топла вода и готово. Единственото условие е да не използвате химикали или други корозивни вещества, за да не увредите структурата на вашата градина.

В наши дни тези постройки са много повече от дом за вашите градински растения. Естествено продължение на дома, те предоставят удобно и приятно място за семейни вечери, приятно кафе с приятели или дори работни кабинети.

Дизайнът на тези постройки е така направен, че да намалява разходите ви за отопление през зимата или вентилация през лятото. Вероятно дори няма да ви се наложи да използвате отопление за зимната градина през зимата, а да се радвате на топлите лъчи на слънцето. Всичко това благодарение на дизайнът и отличните свойства на PVC изделията.

0 comments:

Публикуване на коментар