сряда, 29 август 2012 г.

Тишина в зимните градини


Ако живеете край силно натоварен път и шумът от преминаващите коли и камиони е непоносим, сигурно сте търсили начин да се насладите на тишина и комфорт. Факт е, че вратите и прозорците са местата, които най-лесно пропускат шума в сградата. Особено вярно е това за старите дървени врати, които дори не защитават от вятър и студ.

Тук, на помощ идва опита от производството на UPVC зимни градини. Тези постройки са надеждно топло и шумоизолирани, поради отличните качества на вратите, прозорците и стените си. Монтирането на PVC врати и дограма във вашия дом, значително намалява нивото на шум, както и увеличава топлоизолацията.

PVC вратите са специално изработени от производителите на зимни градини с цел да предотвратяват навлизането в постройката на фактори, които могат да смутят вашето спокойствие. А благодарение на съвременните технологии и дизайнерски решения, тези врати и прозорци изглеждат разкошно и допълват интериора и екстериора на дома и зимната ви градина. В допълнение към това, специално изработени нискоемисионни стъкла задържат топлината в обема на градината през зимата и намаляват чувствително разходите ви за отопление.

- PVC зимните градини нямат нужда от периодично боядисване, за да запазят добрия си вид, трябва им само почистване.
- Тези врати и прозорци прилепват плътно към рамките си и не оставят луфт, за разлика от старите дървени такива.
- Изделията от PVC са по-здрави и издържат на много по-екстремни ниски и високи температури.

В допълнение на всичко останало, PVC зимните градини се произвеждат с надеждни заключващи механизми (противовзломен обков), изключително трудни за проникване.

Повече информация за зимни градини в този сайт!

0 comments:

Публикуване на коментар