неделя, 9 декември 2012 г.

Офис в Зимната Градина


Може да не ви се вярва, но зимната градина е идеалното място, което да превърнете в офис. Ако ви предстои или вече работите от дома, това място е особено подходящо за целта.

Офис в зимната градина
За щастливите собственици на зимни градини остава единствено да предекорират и да превърнат красивата стая в удобен и светъл офис, изпълващ с енергия. Ако обаче не сте сред тях и ви предстои да изградите такава луксозна постройка, обърнете внимание на пространството. В един офис то никога не стига - принтер, компютър, факс - и това са само най-необходимите за всеки офис неща. Другото нещо, което трябва да осигурите е подходящо отопление. Особено ако в офиса ви често ще влизат и излизат хора, тогава ви трябва доста повече мощност на отоплителното тяло, отколкото при стандартно приложение на зимната градина. Подово отопление, климатик, електрически радиатор - каквото и да изберете, гледайте да е топло на вас и бъдещите ви клиенти.

Комфортът на обитателите на това помещение трябва да бъде следващата ви задача. Щорите са повече от необходим аксесоар. Особено ако зимната ви градина е разположена под зоркия поглед на съседите ви или преминаващи наблизо хора. Те са и много полезни, за да не блести слънцето в очите ви или в компютърния екран, което понякога прави работата почти невъзможна.

Никак няма да е лошо да предвидите едно малко кътче в градината, където може да поставите стъклена маса и удобна мека мебел, за да посрещате гостите и клиентите си с необходимия лукс и комфорт.


Модерните зимни градини се изграждат като максимално комфортни, луксозни и не на последно място практични помещения. Освен добро място за бизнес, тя добавя и лукс към вашия дом и понякога няма да ви се иска да напуснете работното място.

Автор:+Kiril Petrov

0 comments:

Публикуване на коментар